Energies Renovables

El model energètic actual necessita d'un canvi profund per assolir els objectius de la Unió Europea de reduïr el 40% dels gasos d' efecte hivernacle al 2030 i el 80% pel 2050. Les energies renovables representen una oportunitat per avançar cap a un model energétic sostenible.

Aquesta oportunitat aplicada als professionals de la instal·lació es converteix en una nova línea de negoci amb un gran potencial. De totes, la energia Fotovoltaica és potser la de més fàcil accés. Amb una breu formació podrem assimilar els conceptes bàsics de les instal·lacions d'energia fotovoltaica i entrar de ple en un nou mercat.

A CELL apostem fortament per aquesta àrea i, és per això, que vàrem crear un Departament Tècnic especialitzat en Energies Renovables i Eficiència Energètica oferint suport i noves solucions a tots els nostres clients.

A més disposem d'un Showroom amb una Instal·lació Fotovoltaica amb el qual poder mostrar directament el producte i els seus resultats.

Asesorem en tot allò relacionat amb : Aerotermia · Solar, ja sigui Tèrmica com Fotovoltaica · Energía Eòlica · Energía Geotèrmica · Biomasa ·

Necessites suport en algun projecte d'Energies Renovables?

Contacte amb nosaltres! email: comercial@cell.es Telf.: 934 703 120


Energies Renovables-0
Energies Renovables-1
Energies Renovables-2
Energies Renovables-3

Disposem de les principals marques del mercat